1. veiligheid
  2. gps horloge kind

Experts: De beste gps horloges kinderen van 2024

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Met verbazing heb ik vandaag gezien hoeveel opties er zijn als het gaat om gps horloge kind. Het was voor mij niet eenvoudig om het beste horloge uit te kiezen voor mijn zoontje. Daarom hebben wij bij babygurus.nl een vergelijking gemaakt van de vele gps horloges op de markt om jou te helpen bij het vinden van de juiste aankoop. Het resultaat? Een top 10 van de beste gps horloge kind dat je goed zal serveren bij het controleren van je kind. We hebben uitgebreid gekeken naar wat de horloges te bieden hebben, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken voordat je de aankoop doet. We hopen dat je veel profiteert van deze top 10 gps horloges!

Bij babygurus.nl vergelijken wij de vele gps horloges kinderen die op de markt te vinden zijn. Op basis van onze vergelijking stellen we een top 10 van de beste gps horloges kinderen samen. Ons doel is jou meer overzicht te geven, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken voor je de aankoop doet.

Jantine

Hi, leuk dat je komt kijken welke top 10 beste gps horloges kinderen wij hebben samengesteld. Als aanstaande moeder ben ik continu bezig met het onderzoeken naar nieuwe en goede producten voor baby’s, zodat mijn eigen kleine daar ook van kan profiteren. Met veel plezier hebben we de diverse gps horloges kinderen met elkaar vergeleken. Onze top 10 beste gps horloges kinderen delen we graag met jou.

Inhoudsopgave

10 x de beste gps horloges kinderen volgens babygurus.nl [2024]

Ontdek onze top 10 van de beste gps horloges kinderen van 2024. Na uitvoerig onderzoek zijn dit onze 10 favorieten geworden. De top 10 wordt mede mogelijk gemaakt door ons hardwerkende team als mede de consumenten die de goede gps horloges kinderen al gekocht hebben. Wij hechten waarde aan wat de consument zelf vindt, aangezien het algemene oordeel het meest betrouwbare beeld schetst. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en ondervind de resultaten van onze gps horloges kinderen test.

 

1.One2track Connect NEO GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind. ~ gps horloge kind beste getest

5/5

De One2track Connect NEO is een multifunctioneel GPS tracker telefoonhorloge dat speciaal is ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar. Het horloge is voorzien van een modern en robuust ontwerp dat comfortabel om het pols van een kind past. Het horloge is uitgerust met een 4G VoLTE techniek, waardoor u HD kwaliteit video- en audiotelefoongesprekken kunt voeren. Het horloge is ook voorzien van een GPS tracking systeem, waardoor u altijd kunt zien waar uw kind is. U kunt zelfs realtime locaties opvragen via de app. Bovendien kunt u op het horloge een virtuele geofence instellen, waardoor u een melding krijgt als uw kind deze zone verlaat. Daarnaast is het horloge uitgerust met een SOS knop, zodat uw kind in noodgevallen altijd contact met u kan opnemen.

2. One2track Connect Move SE Kinder GPS Telefoon horloge Roze GPS met belfunctie GPS horloge Kind.

5/5

Het one2track Connect Move SE Kinder GPS Telefoon horloge Roze GPS met belfunctie GPS horloge Kind is een veilige en handige manier om uw kind in contact te houden met uw eigen telefoon. Het horloge heeft een kleine pin voor het opladen via USB. U kunt het horloge ook gebruiken om uw kind te volgen. Met de ingebouwde GPS-tracker en de one2track ouder app is het mogelijk om precies te zien waar uw kind is. U kunt ervoor kiezen om één of meerdere veiligheidszones in te stellen. Wanneer uw kind deze zone verlaat, wordt er direct een melding naar uw telefoon verstuurd. Ook is het mogelijk om het horloge te activeren in de nachtmodus, waardoor de achtergrondverlichting wordt uitgeschakeld en het geluid wordt gedempt. Zo kan uw kind ongestoord slapen. Met deze multifunctionele horloge kunt u uw kind optimaal begeleiden en voorkomt u ongewenste situaties.

3. KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen, GPS horloge kind, kinder GPS tracker Videobellen functie 4G netwerk - Nu tijdelijk.

5/5

Met de KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen heb je altijd een goed overzicht van de locatie van je kinderen. De GPS-tracker houdt de locatie van je kinderen in de gaten, zodat je altijd weet waar ze zijn. Het horloge is voorzien van de nieuwste 4G-technologie, wat betekent dat het een betrouwbare verbinding heeft met de netwerken. Dankzij de videobellen-functie kunnen kinderen hun ouders bellen, maar ook andersom. Zo kun je er altijd zeker van zijn dat je kinderen veilig zijn. De KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen is ideaal voor ouders die hun kinderen een extra stukje vrijheid willen geven. Met de slimme technologie aan boord is het mogelijk om je kinderen op afstand te controleren. Je kunt de locatie van je kinderen bekijken, maar ook de gezondheid en gezondheid. Daarnaast heeft de smartwatch ook handige functies zoals een camera, agenda en kalender. Je kunt je kinderen ook automatisch een melding sturen wanneer ze terug moeten komen.

4. Qlokkie Kiddo Slim GPS Horloge kind 4G GPS Tracker Videobellen Veiligheidsgebied instellen SOS Alarmfuncties Smartwatch.

5/5

Met de Qlokkie Kiddo Slim GPS Horloge kind 4G GPS Tracker Videobellen Veiligheidsgebied instellen SOS Alarmfuncties Smartwatch, kunnen ouders 24/7 op de hoogte blijven waar hun kinderen zich bevinden. De slimme horloge biedt een 4G GPS-tracker en een SOS-knop waarmee je kind in geval van nood direct contact kan opnemen met jou, of een andere persoon die je hebt ingesteld. Het horloge is voorzien van een videobel-functie, waarmee je kind op afstand met jou kan communiceren. Daarnaast kun je een virtueel veiligheidsgebied instellen, zodat je een melding krijgt als je kind buiten dat gebied komt. Ook kun je meldingen ontvangen als je kind te laat thuiskomt. De Qlokkie Kiddo Slim GPS Horloge kind 4G GPS Tracker Videobellen Veiligheidsgebied instellen SOS Alarmfuncties Smartwatch is bedoeld om het leven van ouders en kinderen gemakkelijker te maken. Het is sterk, duurzaam en waterdicht, en het heeft een lange batterijduur. Het horloge is ook voorzien van een spelletjes- en fotofunctie, waarmee je kind de tijd kan vergeten terwijl hij of zij buiten speelt.

5. S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze.

5/5

De S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze is een slimme en stijlvolle smartwatch voor kinderen. Het geeft u de mogelijkheid om uw kinderen op afstand te volgen met behulp van GPS-tracking. U kunt ook instellen dat de smartwatch u bericht als uw kind een bepaalde afstand overschrijdt. De S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze heeft ook een gezondheidsfunctie waarmee u het stappen, de slaapkwaliteit en andere actieve activiteiten van uw kind kunt bijhouden. U kunt deze gegevens ook exporteren via een app, waardoor u een gedetailleerd rapport krijgt over de gezondheid van uw kind. Bovendien heeft de smartwatch ook een fotocamera, waarmee u prachtige foto's en video's van de avonturen van uw kind kunt maken. Kortom, met de S10 Stappenteller Kinderen GPS Horloge Kind Smartwatch Kinderen Activity Tracker Kinderen Roze kunt u uw kinderen in de gaten houden en hun gezondheid bijhouden. Hij heeft ook verschillende andere functies, zoals een fotocamera, alarmklok, timer, stopwatch, stemrecorder en notitieblok. U kunt ook de smartwatch personaliseren met verschillende kleuren.

Keuzehulp bij het vergelijken van de best geteste gps horloges kinderen

Heb je na het bekijken van onze top 5 beste gps horloges kinderen nog geen keuze kunnen maken? Dan geven we je een aantal tips waar op te letten bij de aanschaf van jouw nieuwe gps horloge kind. Lees ze goed door om er je voordeel mee te doen.

Bij het vergelijken van gps horloges kinderen is het goed om te letten op de prijs/kwaliteitsverhouding. Is deze in orde, heb je dit bedrag er voor over?
Is de reputatie van de aanbieder of webwinkel goed? Zijn de reviews goed, is de webwinkel betrouwbaar? Zorg dat je deze informate hebt bekeken.

Wij houden bij het maken van onze top 10 beste gps horloges kinderen atijd rekening met de verschillende budgetten die mensen hebben. Er staan gps horloges kinderen in verschillende prijscategorieën in onze top 10. Zo proberen wij er voor te zorgen dat gps horloges kinderen voor iedereen toegankelijk zijn.

Lees snel verder voor de overige gps horloges kinderen die onze top 10 compleet maken.

6. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel- en videofunctie GPS horloge Kind.

5/5

De Connect UP is een innovatief product dat optimale veiligheid biedt voor uw kind. Het horloge is uitgerust met een GSM-module waarmee kinderen veilig en eenvoudig kunnen communiceren. Dankzij de GPS-module kunnen ouders hun kinderen altijd en overal traceren. De Connect UP heeft ook een SOS-knop waarmee kinderen direct hulp kunnen vragen wanneer zij in nood zijn. Daarnaast heeft het horloge een aantal andere handige functies. Zo is er een step tracker, een stappenteller en een slaapmonitor. Met deze functies kunnen ouders hun kinderen in de gaten houden, hun beweging en slaappatroon monitoren en ze helpen hun gezonde levensstijl op te bouwen. Verder heeft het horloge een kalender waarmee ouders hun kinderen kunnen herinneren aan afspraken en een scherm waarop kinderen hun favoriete foto's of animaties kunnen zien. De Connect UP is voorzien van een stijlvolle en duurzame behuizing. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Met de Connect UP kunnen ouders zich gerust voelen dat hun kinderen veilig en beschermd zijn.

7. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen Roze GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.

5/5

De Connect UP is een mooi en stijlvol GPS-horloge voor kinderen, met een modern design en een stevige buitenkant die bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Het horloge is voorzien van een kleurrijk 1.4 inch OLED scherm, en is uitgerust met een camera aan de voorkant. Met deze aanwezige camera kunnen er video-oproepen worden gedaan tussen het horloge en de app-toezichthouders, waardoor er een persoonlijker contact is tussen de ouders en hun kinderen. Het horloge is uitgerust met de meest geavanceerde GPS-technologie, waardoor het gemakkelijk is om de locatie van het kind te achterhalen. Er zijn ook verschillende andere functies om de ouders te helpen hun kinderen te beschermen, zoals een SOS-knop, een geofenceservice en een geluidsalarm. Daarnaast is het horloge voorzien van een geïntegreerde SIM-kaart, waardoor er een directe verbinding kan worden gemaakt met de app van One2track.

8. One2track Connect Go Kinder GPS Smartwatch - GPS met belfunctie GPS horloge Kind.

5/5

De One2track Connect Go Kinder GPS Smartwatch is een innovatieve manier om uw kinderen in de gaten te houden. Het horloge heeft een trendy en stijlvol design, waardoor uw kind het met trots zal dragen. Het kleurendisplay heeft een hoge resolutie, waardoor het gemakkelijk te bedienen is met een touchscreen. Met behulp van deze functies kunnen uw kinderen hun telefoonboeken, chats en stappentellers bijhouden. Bovendien heeft dit horloge een SOS-knop aan de zijkant, waarmee uw kind met een enkele druk op de knop hulp kan vragen. Het horloge is ook uitgerust met een GPS-functie, waarmee u het apparaat gemakkelijk kunt traceren. Met deze GPS-functie kunt u ook een geofence instellen, waardoor het horloge een alarm geeft als uw kind een bepaalde zone verlaat.

9. One2track Connect UP GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.

5/5

De Connect UP van One2track is het perfecte horloge voor kinderen. Het horloge is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar, met een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan functies. Met een 4G VoLTE-technologie kunnen gebruikers in HD-kwaliteit bellen met app-toezichthouders, waardoor ze altijd in contact kunnen blijven met hun ouders of andere vertrouwde personen. De Connect UP is meer dan alleen een gewoon horloge. Het is een slimme GPS tracker met een geavanceerde geolocatie-functie, waardoor je als ouder altijd exact weet waar je kind is. Daarnaast biedt de Connect UP de mogelijkheid om berichten te sturen en ontvangen, waardoor je kind altijd goed verbonden is met degene die voor hen zorgen. Met de Connect UP kunnen kinderen ook hun dagelijkse activiteiten bijhouden, waardoor ouders hun kinderen kunnen motiveren om een gezonde levensstijl te volgen.

10. 4G Smartwatch kinderen met Whatsapp Vanaf 7 Jaar GPS Horloge kind SOS Functie HD Videobellen Stappenteller Incl Simkaart.

5/5

Met deze smartwatch kun je gemakkelijk contact houden met je kinderen, waar je ook bent. Met de Whatsapp-functie en het HD-videobellen kun je met je kinderen communiceren alsof je in dezelfde kamer bent. Bovendien heeft de horloge een GPS-functie waarmee je de locatie van je kinderen kunt opzoeken. Ook kun je een SOS-alarm instellen wanneer je kind in moeilijkheden zit. Daarnaast heeft deze smartwatch een stappenteller die helpt je kind actief te blijven. Als je kind het horloge draagt, krijgt hij of zij dagelijks actiepunten die gericht zijn op een gezonde leefstijl. De horloge heeft ook een ingebouwde simkaart voor noodgevallen. Als je kind het horloge draagt, kun je hem of haar bellen of sms'jes sturen.

Top 10 gps horloges kinderen - FAQ

Wat is de beste gps horloge kind? Uit onze test is One2track Connect NEO GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind. als beste gps horloge kind gekomen.

De top 3 is als volgt:

1. One2track Connect NEO GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met bel en videofunctie GPS horloge Kind.
2. One2track Connect Move SE Kinder GPS Telefoon horloge Roze GPS met belfunctie GPS horloge Kind.
3. KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen, GPS horloge kind, kinder GPS tracker Videobellen functie 4G netwerk - Nu tijdelijk. 

Bekijk ook zeker de nummer vier tot en met tien, want iedereen heeft weer eigen wensen waardoor we andere keuzes maken. Door alle gps horloges kinderen in de lijst met elkaar te vergelijken, doe jij de beste aankoop.

In onze top 10 vind je onderaan elke gps horloge kind de knop ‘Bekijk prijs bij Bol.com’. Wanneer je hier op klikt kom je in de webshop terecht van de aanbieder die wij hebben geselecteerd. Je koopt dan bij een goede en betrouwbare webwinkel voor een goede prijs.

Wij doen onafhankelijk onderzoek naar de diverse gps horloges kinderen, onze reviews zijn daarom betrouwbaar. We worden niet betaald door bedrijven of merken om hun gps horloges kinderen te promoten en dus hoger te laten eindigen in de top 10. Wij verdienen op basis van commissie die wij pas ontvangen als je een aankoop doet bij de externe webshops via de link op onze site. Dit staat ons toe om onderzoek te blijven doen naar de beste gps horloges kinderen.

gps horloges kinderen productvergelijking - Conclusie

We hopen dat je veel hulp hebt gehad aan onze gedeelde informatie en onze top 10 van de beste gps horloges kinderen. Met veel plezier en toewijding hebben we deze lijst zorgvuldig samengesteld, rekening houdend met diverse criteria zoals kwaliteit, prijs-prestatieverhouding, en gebruikersrecensies. We weten hoe belangrijk het is om goede producten aan te schaffen, vooral in een markt waar keuzes overweldigend kunnen zijn!

Lees ook goed onze tips die we geven, gebaseerd op de nieuwste trends en deskundige inzichten. Met deze tips en onze top 10 beste gps horloges kinderen op deze pagina, uitgebreid met gedetailleerde reviews en praktische adviezen, weten we zeker dat je een hele goede keuze zal maken. Bedankt voor het bezoek aan onze site en we hopen dat je veel plezier en tevredenheid gaat beleven van je aankoop. Vergeet niet onze website regelmatig te bezoeken voor de laatste updates en nieuwe aanbevelingen!

gps horloge kind vergelijking - Afsluiting

Het inrichten van een huis is een verantwoordelijke taak. We hebben al veel informatie aangereikt over welke factoren je moet meenemen bij het kiezen van interieur en welke producten je daarvoor kan gebruiken. We hebben je de top 10 benoemd, zodat je een goede basis hebt om je huis te stylen. Je kan er ook voor kiezen om eens wat extra's te doen om je interieur een persoonlijke touch te geven, en zo een extra draai te geven aan je thuis. Bij het inrichten is het belangrijk om creatief te blijven en te dromen over welke stijl en sfeer je in je huis wilt creëren. Laat je dus gerust leiden door je gevoel en kies producten die passen bij jouw persoonlijke smaak. Dan zal je zeker tevreden zijn over je woning!

Disclaimer: Wij stellen de beste top 10 lijsten samen. Bij ons vind je de allerbeste gps horloges kinderen. Wij verkopen echter geen gps horloges kinderen en zijn ook niet verantwoordelijk voor zaken die horen bij de koop. Dit gaat geheel via de webwinkels.

Gepubliceerd op: 11 jan. 2023